Algemeen

Of het nu gaat om het pleisteren van muren, restaureren van oude plafonds, het spuiten van muren en plafonds of het betegelen van natte cellen, de Graaf stucwerk & afbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor zowel natte afbouw, maar ook voor droge afbouwoplossingen, zoals het plaatsen van plafonds, (metalstud)wanden en afwerkvloeren. Naast nieuwbouw hebben wij ook een ruime ervaring in renovatiewerk.

Door onze flexibele instelling, vakkennis, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring, kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden en u als klant volledig ontzorgen. Onze ervaren stukadoors en tegelzetters zijn gedreven om goed werk af te leveren wat voldoet aan de hoogste normen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

In tegenstelling wat u misschien van stukadoors verwacht, houden wij van een schone werkomgeving, plakken wij dus alles netjes af en zorgen ervoor dat alles schoon wordt opgeleverd. Uiteraard staan wij garant voor een goede service, zodat u voor lange tijd van uw nieuwe stuc- en/of tegelwerk kunt genieten.

De Graaf staat garant voor:

  • Kwaliteit: staat bij ons voorop in alles wat we doen.
  • Accuratesse: wij besteden extra aandacht aan details en afwerking.
  • Gedegen advies: wij denken zoveel mogelijk constructief met onze klanten mee om zo goed mogelijk op uw wensen in te spelen.
  • Strakke planning: wij zorgen ervoor dat we volgens afspraak de werkzaamheden starten en  afronden (zonder meerwerk natuurlijk).
  • Klanttevredenheid: wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit op.
  • De best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding:  misschien zijn wij niet altijd de goedkoopste, maar dat kan ook niet voor de kwaliteit die we bieden.

Even voorstellen

placeholder

Zoekt u een vakman met oog voor detail?